Concentració davant la Policia Nacional

Comparte en tus redes!!

concentracio-comissaria-policia-nacional-terrassa

Concentració "antirrepressiva" davant de la comissaria de la Policia Nacional.

Plataforma per la Llengua i La Traca-Coordinadora Antirrepressiva de Terrassa, comencen avui una campanya per denunciar la "discriminació del català" i ho fan davant de la comissaria de la Policia Nacional, C/Baldrich 9, on, diuen, una mestra va ser humiliada, el mes de març passat, per parlar en català en aquestes dependències, mestra denunciada per la mateixa policia emparant-se a la Llei Mordassa.

La concentració començarà a les 19.30 i arrencarà amb els "cants de llibertat" i finalitzarà amb una roda de premsa per explicar què va passar, quina és la situació actual i per què comença aquesta campanya.

No és la primera vegada que es fan concentracions d'aquest tipus davant de l'edifici del CNP que ha acabat, la majoria d'ocasions, patint el vandalisme dels manifestants i els agents sent les veritables víctimes de tota mena d'insults i vexacions.


Comparte en tus redes!!

3 respuestas a «Concentració davant la Policia Nacional»

  1. Los separatistas deberían dejar de molestar a la gente de paz. En España queremos orden y paz. No que algunos por culpa de su ambición personal dividan España. Y también pido a los partidos independentistas que dejen de hacer daño y conspirar contra la Iglesia.. España necesita no el libertinaje si no una libertad dentro de un orden.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *