Alicia Tomás: candidata de VOX a l’alcaldia de Terrassa

Comparte en tus redes!!

No hi ha hagut sorpreses. Alicia Tomás ha estat l'elegida, per Santiago Abascal i Ignacio Garriga, per encapçalar la llista que presentarà VOX a les properes eleccions municipals del 28 de maig.

La que fos cofundadora de l'associació "Terrassa por la Unidad" i portaveu de "Mujeres por la Igualdad (AMPI)" liderarà la llista de VOX en els propers comicis del mes de maig.

Així ho ha decidit el Comitè Executiu Nacional de VOX. Tomás ha agraït a les seves xarxes socials la confiança que el partit hi ha dipositat i "a tots els que m'acompanyeu cada dia perquè l'alternativa a la nostra ciutat sigui una realitat".

Tomás ha estat víctima de nombroses amenaces de mort, incrementades aquests últims dies en conèixer-se la designació de la seva candidatura, i de nombrosos escraixos, l'últim, aquest mateix diumenge a l'exitosa taula informativa que va tenir lloc a la Plaça Vella. Allà, una desena dels autodenominats "antifeixistes" van increpar, sense èxit, el mig centenar de simpatitzants que es van congregar a la carpa per recolzar la candidata d'Abascal.

Tomás ha afirmat que "VOX arriba per posar fi a l'islamisme i la delinqüència que 45 anys de socialisme han arrelat a Terrassa", que "no hi ha insult, amenaça, denúncia o agressió que freni el nostre espectacular avenç a la ciutat" i promet que "recuperarem Terrassa".


Comparte en tus redes!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *