Imparable ascens de la delinqüència a Terrassa

Comparte en tus redes!!

Terrassa registra, novament, una setmana negra.

El cap de setmana, va ser detingut per les unitats policials de servei a l'Oficina Central Nacional d'Interpol Panamà, un ciutadà de nacionalitat dominicana, requerit a Terrassa per la comissió dels delictes de robatori amb intimidació i ús d'arma de foc.

Dilluns, a l'antic mercat de Can Boada, una dona clavava diverses punyalades a un home. Segons fonts policials estaríem davant d'un cas de "violència domèstica" ja que l'agressora és la dona de la víctima. Ella està en llibertat i ell es recupera de les ferides.

Dimarts, al barri de Can Parellada, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil, van dur a terme un operatiu conjunt contra una organització criminal internacional que introduïa haixis a Catalunya i que s'ha saldat amb la detenció de 5 persones.

I, també dimarts, acabàvem el dia amb una nova onada de robatoris a vehicles, aquesta vegada, al carrer Antoni Torrella i rodalies. Aquests robatoris es produeixen a plena llum del dia ja que els fets van tenir lloc cap a les 17h de la tarda perquè, segons ens diu el propietari d'un dels vehicles, “els delinqüents operen amb total impunitat. Aquí governen per afavorir tota aquesta xusma . És lamentable com està Terrassa".

Recordem que al Ple Extraordinari de Seguretat, l'Alcalde Jordi Ballart i el seu equip de govern, van continuar negant la major i ratificant que "Terrassa és una ciutat segura"


Comparte en tus redes!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *